Meny
Annons

ett blått vardagsrum.

Vem har sagt att väggarna i ett vardagsrum måste vara vita? När jag själv snart ska måla om i vardagsrummet så tänker jag mig att blått faktiskt är väldigt fint att ha på väggarna! Visst andas det lite Carrie?

En gammal senapsgul plyschsoffa är heller inte fel. Jobbigt att vi slängde Älsklings gulasoffa när vi flyttade ihop, aja lätt att vara efterklok! Ofta behöver man ju faktiskt se en inspirationsbild med färgkombon för att se att det verkligen funkar. Och det här tycker jag är finfint!

Sen så är det faktiskt jätte fint att samla en massa fotografier i ett hörn, gärna i olika ramar och storlekar.

Mattan lär nog varje person som bor i vårat avlångaland känna igen, ja den kommer från IKEA. Och trots att jag inte äger en enda möbel därifrån, så betyder det ju inte att allt IKEAigt inte passar just mitt hem. Tycker faktiskt denna matta är riktigt snygg speciellt om man lägger till en massa antika möbler. Kontraster är härligt & svartvita mattor är väldans tjusigt till just färg! Om du vill läsa lite om personen som bor i det här fina vardagsrummet så gör du det här.

Translation: I want to put some color on my living room walls, and found this great blue inspiration. If you want to read about the person who lives in this blue-wonder click here.

Foto: Apartmenttherapy

2 kommentarer
Annons
Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV