a little bit of old touch.

Bara ÄLSKAR att bege mig på vintage och loppis jakt i vintermörkret. Det är så mysigt att gå runt i härliga butiker. Old Touch på Upplandsgatan 43 är en sån favorit.Hela butiken är en sån fröjd för ögat! Älskar precis allt med den här guldgruvan. Från taket dinglar klänningar i skiraste siden.

Annons

Och franslampor och vackra fjädrar finns det lite överallt i butiken. Ni vet sånt där som jag vara vurmar över.

Här hittar man allt möjligt fint. Jag provade den här puderrosa lilla hatten med flor. Vad tycker ni?

 

 

Leopard lampa någon? Nja inte riktigt min smak, men den lilla broderade pralinen fick följa med mig hem, och ligger nu tjusigt på min säng.

 

Upplandsgatan och området kring Odenplan är ett litet mecka med härliga antika och vintagebutiker, och Old Touch är verkligen värd bussresan bort från Söder en dag för en böna som mig i allafall! Ta er hit om ni inte varit här ännu, jag lovar det är det värt! En drömsk butik helt enkelt.

 

Translation: One of my favorit vintage and antique boutique spots in Stockholm is Old Touch on Upplandsgatan 43.
Laddar