Amsterdam dag 4, del 1.

Det var en perfekt solig dag fyra i amsterdam, som jag och mamma bestämde oss att innan påskbrunchen åka till Hermitage och titta på utställningar.

Vi traskade förbi fina gatan,

där bland annat Hermés och Tiffany,

Annons

och Chanel ligger. Körde lite windowshopping,

och hoppade på spårvagnen som tog oss hela vägen till,

Hermitage.

Vi skulle kika på Peter den Stores liv.

Asså det är nått visst med museum, ljuset, rymden och känslan av här berättas nått viktigt, en historia.

Jag testade Peter den Stores retrokläder. Och tänkte att jag ändå passade väldigt bra i hans hatt, trots att rocken var lite stor. Kanske blir en Veronica den Stora av mig nån gång. Efter testande av kläder och kikandet på en massa tavlor och saker från hans liv åkte vi tillbaka till hotellet och åt typ mitt livs godaste påskbrunch. Men den och lite annat från femte och sista dagen i Amsterdam får ni se nån annan dag. Tjingeling!

 
Laddar