årets designfest.

Nu kan jag äntligen visa lite bilder på mig och min bästis Frida, från när vi var på ELLE Interiörs Designprisfest. Jag letade nog efter klänning hela Stockholm runt, tillslut hittade jag min drömklänning hos Sara Clausin, nämligen denna vintageinspirarande dröm från DVF, Diane von Furstenberg. En av mina absoluta kläddesigners idag. Klassiska snitt och underbara tyger.

Annons

Jag matchade klänningen med en vintage hatt jag lånade av mamma, och mina skor är ett par gamla  favoriter från a pair. Väskan är så klart vintage. Frida är förövrigt min mest fotogeniska vän och blir alltid så tjusig på bild!

Här är en bild från badrummet på Opera Terassen på mig och Frida, och två favorit människor som vi stötte på i minglet, nämligen Ewa Attling och Svante, som är chefredaktör på ELLE Interiör.

Vi minglade tills fötterna värkte. En förträfflig fest, och helt klart årets designhändelse. För mer bilder, kika in här! Kvällen avslutades med en cosmopolitan i sann Sex and the city anda på lilla hotell baren, hemma på söder med tjejsnack, eftersnack och bästishäng. Summering: En fantastisk kväll helt enkelt!

 

Foton på mig och Frida från festen har Rickard Larsson tagit.
Laddar