att måla en fåtölj.

Jag är lite av en perfektionist, så när jag väl sätter igång med ett projekt så bara måste allt göras noggrant och passa ihop. Så med tanken på att jag renoverar köket så har jag ju passat på att måla om i hela lägenheten.

Annons

Allt från tak, väggar, golv, lister, fönster osv. Ja listan är lång över vad jag har pysslat med denna sommar, men jag tänker mig att lika bra att få allt gjort i ett svep. Så jag passade även på att måla om lite möbler. Min tråkiga bruna fåtölj med det tjusiga äldre medaljongtyget fick sig också en liten remake, en gråfärg som kommer passa perfekt till golvet, som jag också har målat grått men i en annan nyans. Det är alltid svårt att måla om möbler som inte behövs kläsom eftersom risken är hög att färgen spills ut på tyget eller att trådar suger upp färg som ligger nära, så här gäller kompromisslös inplastning och extremt noggran tejpning. Jag rekommenderar att man använder blå tejp då det är avseevärt bäst att använda vid sånnahär pilliga jobb. Måste säga att jag är väldans nöjd, inte en tråd, inte en droppe förg på tyget och dessutom himmlans glad över resultatet.
Laddar