Bästisarna i Hagaparken.

fjärilshuset1Ledsen mina vänner, den senaste tiden har varit väldigt jobbig på flera plan, därav mitt dåliga bloggande. Ibland händer liksom saker i livet som lägger allt lite på is. Lovar att berätta mer när jag får ork. Och lovar att blogga massor framöver för jag saknar ju er läsare enormt. Mina peppande vänner hade också saknat mig och i helgen var det dags för en peppande utflykt till Hagaparken och Fjärilshuset.

Annons

bästisar3bästisar2Här sitter vi, jag och mina fina väninnor som stöttar och är helt underbara i vått och torrt. Emy och Lina.

lina hannabästisarOch fina Hanna som fick ta min plats under trädet en stund.

hagaparkenemmyHur kan man liksom inte bli på topp av att hänga med bästa väninnor?

hannaEfter lite snicksnack, skratt och en massa picknick mat och bullar, så det stod härliga till, traskade vi till Fjärilshuset och in i regnskogen.

fjärilshuset2fjärlishuset daggSom att hamna i en annan värld.

fjärilshuset blommafjäril2Bland blommor och fantastiska fjärilar.

fjäril3fjärilI alla vackra skepnader och färger!

karpDet fanns också en och en annan fisk.

regnskogmio regnskogJa helt enkelt en såndär perfekt dag med en massa peppande vänner, kärlek, skratt och en och en annan svettdroppe. Jo då det var enormt varmt inne i Fjärilshuset, men så kankse det behöver vara ibland också, när allt annat känns lite sådär behöver man lite extra värme så att allt känns bra. Tjiihoo för mina grymma vänner och för en fantastisk dag! Ni är bäst!
Laddar