Café Fröken Fröjd.

Ett stort reportage om mig och mitt café Fröken Fröjd kunde man läsa nu i helgen i bilagan till Expressen Söndag. Så himla skojjigt! Det var härliga journalisten Zandra Zarnell och fantastiska fotografen Kamilla Kraczkowski som titta in hos mig på Fröken Fröjd och tog en massa tjusiga bilder på mig, mina bakverk och min mormorsstil inredning.

Annons

I reportaget kunde man läsa om hur jag tänkte när jag inredde, vad jag älskar för bakverk och hur det kom att jag följde min stora dröm och öppnade upp ett eget café. Vill ni se mer från mitt fik och kika in i några andra reportage så kolla in det här fina som ELLE Interiör skrev, och det här roliga som Södermalmsnytt skrev. Så himla roligt att få så mycket positiv uppmärksamhet kring mig och mitt café. Tjiihoo på det!
Laddar