DIY att göra en anslagstavla

Att göra en egen anslagstavla är egentligen inte så svårt, mest lite pyssligt och roligt. Jag har faktiskt glömt att visa er den hör fina som jag gjorde för ett tag sen. Jag köpte en gamal tavla på en loppis i Sundbyberg, tog ut den fula bilden som fanns i och begav mig till ett byggvaruhus. Där var dom snälla och måttade upp och skar till en bit tunn playwood. Playwooden har jag målat med griffeltavelfärg från Alcro, ja och sen var det ju bara att fästa playwooden i ramen med små spikar. Lätt som en plätt!

Annons

Och tjusigt tycker jag det är att ha en sån här på väggen, idag får Nalle Phus visa ord pryda anslagstavlan. Annars brukar jag skriva både det ena och det andra, inköpslistor, små kommentarer och annat fint. Vill man att det också ska finnas en magnet möjlighet så kan man öven måla några gånger under tavelfärgen med magnet färg, sån finns också att köpa på Alcro, men eftersom den här inte är så himmlans stor så gjorde jag inte det den här gången. Annars är ju sånt också väldigt praktiskt och tjusigt!
Laddar