en liten intervju.

Låt din inre mormor sätta stilen! Ja så tycker jag iallafall.

I senaste nummret av Södermalmsnytt, finns en stor intervju med mig. Och där kan man läsa om min inredningsstil. Att jag gillar att tapetsera lite galet, med olika våder, använda olika stolar, jag jag samlar på udda lampor och föremål som tillsammans kan bli fina om man grupperar dom. Ja, och så beskriver jag hur man kan göra egna fina kakfat av udda porslin.

Annons

Dessutom ger jag mina bästa inredningstips! Att aldrig fega ur utan gå ”All in”!  Att man inte ska bry sig så mycket om trender för ja dom kommer ju och går, och sånt är ju vare sig ekonomiskt eller ekologiskt att liksom följa. Och att tänka i kontraster, ju brokigare desto bättre tycker jag i vilket fall som helst. Jag älskar ju också att testa färgkombinationer som inte är så givna och färg är ju bra för själen, speciellt nu när mörkret träder in. Så VÅGA färg! Hela intervjun kan ni läsa här. Hoppas ni gillar mina tips, och intervjun med mig. Tjiiihoo!

 
Laddar