ett drömboende i Malmö

Hittat ett drömboende i Malmö. Ja om jag skulle flytta dit så skulle definitivt den här pärlan falla mig i smaken, som jag hittade på bästa Bolaget.

Jag vurmar mycket för kök med orginalskåp, och det här ser ut som ett riktigt sekelskiftskök. Så fint med höga gamla skåpsluckor!

Annons

Älskar ljuset i lägenheten, och golven är bara såååå fina.

Spegeldörrar och stuckatur är inte heller helt fel.

Ett pysselrum? Ja tack.

En färgkombinerad bokhylla är himla tjusigt det med.

Och hur härligt är det inte med pastelliga kuddar nu till våren i soffan?

Älskar den här stolen….håller faktiskt på och piffar med en alldeles egen, men i en annan färg som ni ska få se snart! Och vem vill inte flytta in i den här tjusiga pastelliga pärlan till lägenhet? Det enda som jag skulle ändra på är att slänga upp lite olika blommiga tapeter också, ja ni vet ju att jag älskar färg och mönster, men det är ju lätt fixat! Vill ni se mer av lägenheten så kika in här vettja.

 

Translation: I found this lovely and dreamy apartment here.
Laddar