in the mood for interior?

IN THE MOOD, ja det är precis vad jag blir när jag kliver in i den här inredningsbutiken, på Tjärhovsgatan på Södermalm i Stockholm, som öppnade för ett tag sen.

Golvet är bland det finaste jag vet, svart vitt rutigt stengolv med en sliten och härlig patina. Kan inte jag snälla få med mig det här golvet hem?? Har för övrigt på mig mina favvo vita kängor som lite ser ut som skriskor fast utan skenor då då.

Annons

Vart lite småförälskad i de här blååa cocktailglasen, skulle passa perfekt till martinis eller svartvinbärssorbet.

Butiken har en härlig blandning av gammalt och nytt. Med en touch av Frankrike och Medelhavet. Me like!

Ja och billiga blommor, och sånt är inte fy skam det heller. Bland annat hittade jag stora hortensior i blått för typ 100 pix (ja jag vet att jag fotade ett citronträd…men det var ju också så tjusigt!)

Hej hej.

Det här parasollet skulle sitta fint på min balkong, om jag nu hade en. Ja drömma kan man alltid…sitter iofs i balkonggruppen i våran förening, så förhoppningsvis blir det en liten balkong byggd i sommar! Hålla tummarna!

Då ska jag också köpa en fågelbur, inte att ha fåglar i, för det är så ledsamt med fåglar i små burar i fångenskap, men jag ska planntera en massa jorgubbar och annat fint som ska få växa och kringla där inne. Tjusigt värre säger jag!

In the Mood är en härlig oas i inredningsdjungeln, så ta er en tur hit, jag lovar att ni kommer att inspireras massor. Nu på torsdag har dom dessutom en franskafton med kvällsöppet! Très bien!

 

 
Laddar