Indien, Goa reseguide del 1.

Min RESEGUIDE till Indien, Goa. Indien är ett av mina absoluta favorit resemål. Senaste resan var ju nu i mellandagarna. Så den här veckan har jag gått igenom samtliga 520 bilder och letat fram guldkornen;) Här kommer ett litet smakprov, en utförligare reseguide till de bästa stränderna, restaurangerna, och boenden kommer snart! Men nu ett liten titt på Indien,Goa och varför jag älskar att resa hit:

Annons

Bland det absolut bästa med Indien och Goa är att det fortfarande går att hitta stränder där man kan ligga nästan helt ensam i solen under en parasoll och bara lyssna på vågorna och vinden.

Indien är verkligen färgernas land. Överallt hittar man vackra starka färger, mönster och tyger. Det är svårt att inte inspireras av de energiska färgkombinationerna.

Det Indiska hantverket är så robust, mystiskt på nått sett och så vackert. Ofta finns också ett tillbakablickande på gamla traditioner och det äldre formspråket.

Vart man än tittar finns vackra religösa gestalter, gudabilder och symboler.

Det finns många marknader som säljer fantastiska smycken och smycketkonsten är brett utsprid i Goa. Det kommer handlare från hela Indien som tillverkar vackra handgjorda smycken i stenar, pärlor och metaller.

Floran är likaså färgstark, och blommorna är praktfulla.Det är svårt att inte finna lugnet i Goa.

Så ja ni förstår säkert varför jag åker hit. Indien har allt, värme, sol, bad, kultur, färg, härliga människor, god mat. Ja allt man liksom vill ha på en bra semester! Stor Indien Goa reseguide kommer snart! Tjingeling.
Laddar