kerber.

Det här med Pop-up butiker, bara älskart.  För ett tag sen besökte jag fantastiska Marielle Kerber, som visar upp sin pret-a-porter kollektion Kerber i en popup butik på Äsögatan.

Jag bär ju ofta vintage kläder, främst för att det ofta går att hitta väldigt vackra skärningar och hög kvalitet på tygerna. Och måste säga att precis det har Kerber fast i modern tappning. Och det är ju tjusigt det med.

Annons

Alla tyger är så vackra, och skärningarna var så där perfekta.

Lite kär i den här. Älskar mönstret, och så där lite retro i färgerna. En klar favorit pastellig och fin, skulle passa perfekt nu till sommaren!

hej hej.

Den här fick följa med mig hem. Inte den mönstrade, även om det var helt underbar.

Utan en klassisk omlottklänning som kommer passa perfekt till både jobbet och sommarkvällar. Tjiihoo! Ni ska få se den på snart…lovar. Vill ni också spana in vackra klänningar och underbara blusar, så kan jag tips om att nästa popup äger rum nu till helgen. Kika in här vettja.  Och ser ni, jag har äntligen målat klart min garderob. Ska visa massor fler bilder från lägenheten så snart allt är klart. Just nu är det ju lite av ett renoverings kaos här hemma. Hoppas ni får en fin dag!
Laddar