köket, landet och lite till.

Finaste sommarläsare. Vad jag har saknat er! Tack för att ni kikar in och läser min blogg. Jag har kämpat på med köket, usch vad det är jobbigt att bo mitt i en renovering. Så mitt i värmen och kökstöket i fredags bestämde jag och Adriano att nej nu står vi inte ut…vi måste ut till landet och ladda batterierna om vi ska orka fixa klart köket nu i sommar. Så det var precis vad vi gjorde. Stängde dörren och hela helgen har vi bara slappat, njutit och inte rört oss en pinne, mer än ner till bryggan och till grillen. bade gjorde älskling och Stella i massor, och lilla badkrukan jag låg i solen och kollade mest på. Doppade tårna gjorde jag dock.

Annons

Jo visst, sen vart det ju faktiskt också en mysig loppisrunda och årliga semester fikastunden på Cafe Columbia. Det var på en loppis längst med en liten grusväg jag hittade dom pastelligaste galgarna. Lyckan var total! Och nu är vi tillbaka på Söder igen och tar med krafttag oss an slutspurten i lägenheten och köket. Nu bara måste det bli klart snart.
Laddar