loppisar i gamleby.

Här kommer min loppisguide till Gamleby. Som ni vet så var jag ju i Gamleby nära Västervik (nordöstra Småland) i helgen och gjorde en stor loppisrunda. Det som är finfint med mindre städer är att fyndläget är mycket större, och Gamleby har dessutom väldans många antik-, secondhand-, och loppisställen att besöka. Jag och Adriano besökte de flesta och här kommer adresserna:

Annons

Almbergs Antik & Kuriosa på Loftagatan 4 vid Gamleby Torg.

Öppettider under sommaren tisdag – fredag 11:00 – 18:00 lördag 10:00 – 14:00

Human Bridge Second Hand på uppdrag av Läkarmissionen och Erikshjälpen. Järnvägsgatan 2. Tel: 0493 511 69.

Öppettider: Måndag – fredag 11:00 – 18:00 Lördagar 11.00 – 15.00

Kvarnen Second Hand har fått sitt namn av att den är belägen i kvarnen, byns äldsta industri från 11-1200-talet. Öppet Lördagar och när skylten är uppe vid Västerviksvägen 2.

Ninas bruk och Brocante  en antikhandel med en charmig gammaldags inredning som erbjuder ett stort och brett sortiment av riktiga antikviteter, konst, bruks, prydnads och nyttoföremål. Brogatan 2.

Storgatan Loppis. Uthus fyllt med leksaker, porslin, böcker, smycken och annat som man brukar kunna hitta på loppis. Storgatan 17.

Torgets kuriosa ligger på Brogatan 1 i hörnet vid Gamleby torg. Här finns mycket vardags- och bruksföremål.

Så har ni vägarna förbi Västervik nångång så passa på och ta en utflykt till Gamleby, för här finns som sagt massor av små loppispärlor! Och efter en varm loppisrunda passar det ju fint med lite glass, finns en super mysig liten kaffestuga nära ån, men bilder därifrån får ni se imorgon. Tjiingeling!

.

 
Laddar