midnattsloppet och hamburgerdrömmar.

Det här tackar jag aldrig nej till. En tallrik med hamburgare och pommes, syndigt gott! Andvetsstjärnan hänger kvar, och ja trots att det har gluffsatts julbord den senaste tiden, så satt den här fint!

Annons

Tänka på figuren får bli sen i nya året. Har ni tänkt ut några bra nyårslöften ännu? Jag funderar på att sätta upp midnattsloppet på agendan till nästa sommar. Började ju springa lite i sommras och det är ju himlans kul. Stella tycker också det är fantastiskt roligt att få springa med mig. Älskling hatar att springa så tur man har nån annan hemma som gillart! Varför finns det inte lopp som man kan springa med vovvar förresten? Eller det kankse det finns? Måste undersökas närmare…


  • Det finns lopp med hundar – kolla absolut upp det. Det är en alltmer poppis aktivitet! 🙂

  • Elin

    Hej! Jag var ute och sprang med min hund häromdagen och blev ifattsprungen av en man som gav mig ett visitkort med info om ett lopp för hundar här i Stockholm, Hundlöpet hette det och går i september har jag för mig. Ett litet tips bara 🙂

    • VintagebyVero

      tack fina Elin för tipset! Det ska jag kolla upp direkt;)Laddar