Pengar- näst viktigast efter kärlek?

Vintage by Vero i TV rutan! Jojjomänsan…Tv programmet som jag är med i sändes tydligen i SVT 1 förra veckan. Kommer ni ihåg jag nämde att jag skulle vara med i en Tv programserie för ett tag sen. Eftersom jag inte har någon tv hemma så missade jag det ju totalt, tur för nymodigheter som internet…

Annons

Om ni vill kika på när jag pratar om min moderna mormorsstil, riktig mormorsstil och livsstil kontra vintage trender så kan ni kolla på hela programmet HÄR (och om ni bara vill se mig i rutan så spola fram typ 19 min). Det heter Pengar-näst viktigast efter kärlek? , och är en programserie som behandlar ekonomi och ekonomiska frågor på ett väldigt underhållande och bra sätt. Bland annat tar jag upp trenden med uppstoppade djur i inredningen(!?) bara en sån sak. Hoppas det blir fler tv jobb framöver…det var ju så himmla kul! Tjiingeling.
Laddar