picknick på golvet.

messmör1Idag knackade det på min dörr. ..ett bud kom och levererade en picknickkorg till mig. Så himla fint med överraskningar på en helt vanlig regning torsdag.

messmör4Dock tydligen ingen vanlig torsdag för idag är det messmöretsdag. Jag dukade upp till picknick på vardagsrumsgolvet, eftersom höstens regninga intrång liksom inte tillåter utomhus picknicks längre…men vad gör väl det. det är trots allt mysigt med lite hemma på golvet häng.

Annons

messmör5Och firade dagen till ära med en knäckemacka.

messmör6Egentligen är jag faktiskt inte så förtjust i messmör, men har på senare år lärt mig att äta det…nått som faktiskt är himmla gött är att blanda ner det i såser, typ i svampsås till kyckling. Något min svärmor har lärt mig. Gott! Det är något i smöret som liksom rundar av såser på ett bra sätt. Fick även med ett recept på hjortronsyltmuffins med messmörfrosting. Det ska jag testa snart. Återkommer med betyg. Hoppas ni oxå har en mysig torsdag!

 
Laddar