renovering av lägenhet.

Jag bor nuförtiden i flyttkartonger. Ja därför som det varit lite tyst på bloggen senaste veckan om ni har undrat…  Jag och Adriano totalrenoverar våran lägenhet och i stort sätt själva. Jag lovar det är slitigt men vad fint det kommer bli!

Annons

Golven har vi fått slipade och därav har vi flyttat runt med våra grejjer och möbler från ena rummet till det andra, och tillbaka igen. Ingen hit att slipa golv medans man bor i sin lägenhet…så som tur är har vi väldans gulliga vänner vi har fått bo hos med Stella och allt när vi gjorde just det. Och dom är sååå fina nu…går lite på moln när jag fick se hur snygga golven vart med den ljusgråa färgen jag valde. Så nu har vi gråagolv i hela lägenheten. Jiiipii på det! De gula fula furuplanken är äntligen borta. Och hela lägenheten känns redan mycket större och så onormt mycket ljusare. Hoppas ni vill följa mitt lilla (stora) lägenhetsrenoverings projekt här på bloggen framöver. Tjiingeling!

 
Laddar