restaurang tips Brasserie Le Rouge.

Jag älskar röd sammet, Paris, röttvin, svulstig inredning och god mat. Brasserie Le Rouge, har precis det och lite till.

Det är lite som att kliva in i ett decadent paris, och jag bara älskar det! Allt från inredningen, belysningen, till den fantastiska maten. Jag åt råbiff till förrätt, och boeuf bourguignon till huvudrätt. Sen vart jag så mätt så kunde liksom inte få ner nån efterrätt, trots att jag hade drömt om att äta den fantastiska creme brulee, får bli nästa gång helt enkelt.

Annons

Kvällen till ära bar jag min nya hatt, som jag köpte här, och kände mig extra fin! Det var bästa kvällen på länge. Kan varmt rekommendera att gå hit, inte bara för maten som är underbar, men även för den vackra inredningen och känslan!

 

Translation: I love the restaurant Brasserie Le Rouge, it has it all, the feeling, the food, and the decor.
Laddar