städa ut garderoben.

Om sanningen ska fram så har jag varit en sånndär person som bara trycker in allt som ligger utspritt i lägenheten in i garedroben så fort vi får gäster. Jag skulle vilja påstå att jag är snabbast i stan på att städa hela lägenheten på bara några minuter.

Annons

Och sen är det ett evigt letande, vart finns grillkolen, vart är Stellas favvo leksak, vart var det jag la nycklarna till vindförrådet, hade vi inte en extra filt någonstans? Jo men visst allt har åkt in i garderoben och ligger intryckt huller om buller. MEN inte längre! Äntligen tog jag tag i mardrömsprojektet-städa och sortera i hallgarderoben. Det vart en tripp till IKEA, valde dessutom den varmaste dagen nu i veckan, för att slippa allt för mycket folk, plus då man ska shoppa där, minus då jag sen var tvungen att stå i en sommarhet garderob hela dagen med grejjer utspridda över hela vardagsrumsgolvet. På Ikea handlade jag hur många lådor och korgar som helst kändes det som. Genomskinliga såklart, klarar inte av hela grejen med att ha ”fina lådor” i garderoben, det ska vara överskådligt och lättarbetat, annars slutar det med att man står där iallafall och gräver i varenda låda undrande, vart var det nu jag stoppade in den där extra tuben tandkräm. Två lite tjusigare korgar fick det dock bli till mina halsdukar. Passade även på att måla taket, väggarna och golvet när jag ändå var igång. Som sagt när jag gör något så ska det göras ordentligt. Så äntligen har alla lådor kommit upp på hyllorna, t.o.m kategoriserat efter tvätta, städa, el, hobby, Stella, verktyg, osv. Jo sörru, nu är det ordning på torpet, även i garderoben! Tjiingeling!
Laddar