The Great Gatsby inspirerade klänningen. Charleston klänning.

stockholms auktionsverkstockholms auktionsverket blommor arrangemang vip visning30tal vintage fashion stockholms auktionsverk vip visningNu är det snart dags för höstens Fashion auktion på Stockholms Auktionsverket. I trorsdags tog jag med mig min fina vän Micke till vip förhandsvisningen. Vi drack champagne och kikade på alla vackra klänningar, smycken och  annat tjusigt.

Annons

Jag dog lite när jag fick se denna Charleston klänning från 30-talet. Ha begäret på denna alltså! Tänker mig att jag skulle känna mig som en riktig Gatsby donna i denna kreation. Finns även en annan vintage klänning jag har spanat in, men håller den lite hemlig för vill ju inte direkt trigga upp priset på den allt för mycket…kan ni gissa vilken? På fashion auktionen kan man även hitta lite inredningsprylar, jojjomänsan- det finns fin fina stora koffertar som går att använda som exempelvis soffbord eller bara som ett snyggt blickfång. Är ni sugna på att handla…kika in här, auktionen avslutas om två dagar!
Laddar