tv intervju om vintagetrender.

SÅ HIMLANS KUL! Idag har jag blivit intervjuad av ett tv-team om vintage, vintagetrender, hajpade prylar, och givetsvis om min inredningsstil som jag kallar en modern mormorsstil.  Lovar att hojta till när programserien sänds i SVT. Det blir nån gång till våren.

Annons

Dagen till ära hade jag min nyinköpta marinblåa  hatt. Har fått lite dille på hattar nu förtiden. Mycket finare än mössor enligt mig. Och min vinröda vintage kappa har fått sig en något varmare krage som jag har inhandlat på Beyond Retro.

Såklart jag hade en klänning på mig, marinblå även den. En äldre brosch istället för halsband eftersom jag tycker klänningens halsskärning är så vacker i sig.

Vink vink, känner mig lite som en flygvärdinna från svunna tider. Och måste erkänna att jag är liiite kär i min nya hatt! En fantastisk måndag på många sätt. Som sagt hojtar till när jag dyker upp i rutan. Tjingeling!

 
Laddar